tirsdag // 03. december

Kære dig!

Du har lært mig så meget om kærligheden for over 1 år siden. Du har kickstartet en vidunderlig udvikling i mit liv. Tak for den gnist! Jeg vil gerne gengælde dig ved at forkynde dig den kæmpe stor kærlighed, som Han har for dig. Det er jeg ikke i tvivl om i et eneste sekund. Tag imod den. Smag den. Føl den…

Her er den læsning, som hjalp mig utrolig meget for at se, at det eneste jeg behøver at have for dig, er kærligheden. Den som fordriver alt tvivl og frygt. Bl.a. denne læsning fik mig til at skrive den lange besked om kærligheden, mens du var i USA. En besked, som du selv sagde, betød sindssygt meget for dig dengang. Det gjorde mig utrolig glad at vide, at den gjorde…

✝︎ (1 Joh, 4, 10-19)

Deri består kærligheden: ikke i at vi har elsket Gud, men i at han har elsket os og sendt sin søn som et sonoffer for vore synder.

Mine kære, når Gud har elsket os således, skylder vi også at elske hinanden.  Ingen har nogen sinde set Gud, men hvis vi elsker hinanden, bliver Gud i os, og hans kærlighed er fuldendt i os.

Deraf ved vi, at vi bliver i ham og han i os: at han har givet os af sin ånd.  Vi har set og bevidner, at Faderen har sendt sin søn som verdens frelser.  Den, der bekender, at Jesus er Guds søn, i ham bliver Gud, og han bliver i Gud.  Og vi kender og tror på den kærlighed, som Gud har til os.

Gud er kærlighed, og den, der bliver i kærligheden, bliver i Gud, og Gud bliver i ham.  Deri er kærligheden fuldendt i os: at vi har frimodighed på dommens dag; for som han er, er også vi i denne verden. Frygt findes ikke i kærligheden,  men den fuldendte kærlighed fordriver frygten, for frygt er forbundet med straf, og den, der nærer frygt, er ikke fuldendt i kærligheden.  Vi elsker, fordi han elskede os først.

Tak for al kærligheden, kæreste dig!