onsdag // 04. december

Kære dig.

Det bliver en kort én i dag. Baseret på det billede som jeg har af dig lige pt. og på den fornemmelse som jeg har, om at du virkelig ikke har det godt for tiden.
Det er ikke meget kontakt vi har for tiden, så måske er mit billede og fornemmelser fejlagtig? Måske har du det meget bedre, end jeg tror? Hvis det var tilfældet, ville det kun være skønt og det ville gøre mig glad.

✝︎ Matt (11, 28-29)

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile.  Tag mit åg på jer, og lær af mig, for jeg er sagtmodig og ydmyg af hjertet, så skal I finde hvile for jeres sjæle.

Læsningen er meget direkte, så den behøver ikke nogen dybere forklaring. Jeg kan bare sige, at det er 100% sand!


I dag har jeg også lige en ekstra ting. Jeg har skrevet nogle tekster til dig, som ikke kommer ude af det blå. Det er oversættelser eller nedskrivninger (transskriptioner) af manden, du ser på Youtube videoen forneden. Det er ham præsten (Adam Szustak), som jeg har nævnt mange gange. Han snakker om alle mulige ting, om livet, om troen… på en måde, som er vild spændende at høre om, også for nogen, som ikke nødvendigvis er troende. Det hele bliver meget… “universel visdom”. Han er en stemme, som er værd at lytte til.

Jeg har het fundet et klip om ‘TILGIVELSE’. Mega spændende. Og det er med engelske undertekster. Det kan være, at du vil give videoen et lyt…