lørdag // 07. december

”Der eksisterer ikke en fremtid som sådan. Kun det, som vi gør med den…”

Vi er ikke i stand til at vide, hvad der kommer til at ske i fremtiden. Vi ved ikke, hvad der kommer til at ske om 15 minutter eller i morgen. Det betyder naturligvis ikke, at vi ikke har nogen planer for fremtiden. Selvfølgelig har vi planer for den pågældende dag, og for den kommende uge og måske endda langtidsplaner, som kaster et overblik for, hvad man gerne vil opnå i løbet af et par år. Pointen er – hvad der kommer til at ske i fremtiden, afhænger af os.

Den fremtid, som ikke eksisterer er den, som ville være ”skrevet i forvejen”. Eller ”sat in stone”, som man så fint kan sige det på engelsk.

Har du ikke hørt mig eller andre sige, at: ”Gud har en plan for hver én af os.” – ja, det tror jeg nok. Et eller andet sted modsiger den sætning det, som står øverst, men det er altså sandt – man skal bare forstå den sætning på den rigtige måde, altså:

Guds plan går ikke ud på, at Han har forberedt en hel præcis vej med konkrete begivenheder, skridt, ord, sving, etc., som hver én skal følge nøje, for ellers er man ikke god nok. Nej, nej.

Guds plan for os går ud på at vi skal være lykkelige og opleve så meget kærlighed som muligt. (OGSÅ DIG, KÆRE DIG!) Så han vil altid forsøge at gøre alt, hvad Han kan, for at hjælpe os i at opnå netop det. Han har skabt os, og derfor kender Han os ind og ud – hvordan vi er, hvem vi er, vores personlighed… Derfor kommer Han med nogle forslag og ”invitationer” til os henne af vejen, fordi Han ved, at det vil gøre os lykkelige, men det betyder ikke at fremtiden er allerede skrevet.

Vores fremtid afhænger af os. Af det, som VI gør med den. Af vores valg. Vi kommer til at forme den, ikke andre. Så tag fremtiden i dine egne hænder allerede nu i dag, og lad os gøre noget rigtig godt med den, noget helt vidunderligt… fordi vi KAN gøre det.

_________________

Kære dig, du sagde noget for 2 uger siden – den dag, du fik det dårligt og tog til Aalborg om aftenen: ”Du lyder til, at du er et godt sted…”

Det var noget du sagde, da vi snakkede om, hvordan du havde det og også den anden vej med mig. Kære dig, jeg ER virkelig et godt sted. Et fantastisk sted. Takket være dig i stor, stor grad! Men ved du, hvad det bedste er?!

Der er SÅ meget plads til dig. Til alle. Jeg mener det virkelig. Det der står i teksten øverst med plan, lykke og kærlighed. Det kan jeg skrive under på med alle 4, at der er sandt! Jeg har erfaret det i løbet af det sidste år, og… som du engang så fint sagde om os: ”P…., vi er ikke et tilfælde…”
Det er vi nemlig ikke, kæreste dig!

Der er plads her det sted, hvor jeg er. Og jeg vil så gerne hjælpe dig herinde! ❤️