onsdag // 18. december

Jeg har fundet endnu et smukt Evangelium:

✝︎ (Joh 15, 1-8)

Det sande vintræ

Jeg er det sande vintræ, og min fader er vingårdsmanden.  Hver gren på mig, som ikke bærer frugt, den fjerner han, og hver gren, som bærer frugt, den renser han, for at den skal bære mere frugt.  I er allerede rene på grund af det ord, jeg har talt til jer.  Bliv i mig, og jeg bliver i jer. Ligesom en gren ikke kan bære frugt af sig selv, men kun når den bliver på vintræet, sådan kan I det heller ikke, hvis I ikke bliver i mig.  Jeg er vintræet, I er grenene. Den, der bliver i mig, og jeg i ham, han bærer megen frugt; for skilt fra mig kan I slet intet gøre.  Den, der ikke bliver i mig, kastes væk som en gren og visner; man samler dem sammen og kaster dem i ilden, og de bliver brændt.  Hvis I bliver i mig, og mine ord bliver i jer, så bed om, hvad I vil, og I skal få det.  Derved herliggøres min fader, at I bærer megen frugt og bliver mine disciple.

Det handler om at have sin fodfæste i Jesus og hans lære. Jo mere man gør det, jo bedre og smukkere “frugt” kan man bære, men hvad betyder det?

Hvis man genre vil gøre en forskel for andre mennesker og finder glæden i det, får man en stor, stor hjælp til at kunne gøre alle de gode ting for mennesker man elsker eller holder af.

Mere om GLÆDEN i morgen… 🙏🏻